VÝŽIVA A SPORT
Výživové poradenství a redukční programy

Kytička blog

Tuňáková pomazánka


Ryb v jídelníčku není nikdy dost.

A tohle není klasická rybičková pomazánka. 

Tahle je jiná. Luxusní.
Image title

A taky rychlá.

Image title

Připravte si: 

2 větší plechovky tuňáka ve vlastní šťávě

kyselé okurky cca 500 g

4 lžíce majonézy

červenou cibuli

šťávu z citrónu

Image title

Nic víc se po vás nechce než vše smíchat. 

Čím kvalitnějšího tuňáka použijete, tím lepší výsledná chuť bude. Já použila tu od Franze Josefa. 

Majonézy se nebojte. Zas tolik ji na celé množství pomazánky není. Navíc tím, že místo tuňáka v oleji použijete jen ve vlastní šťávě,  ušetříte nějaký ten gram tuku.

Ráda si ji dávám do sendvičů na cesty, spolu se zeleninou tak nahradím plnohodnotný oběd. 

Výborná je ale i na právě rozpečené bagetce. 

Číhejte na slevy tuňáků a neváhejte:-)

A.)





Buďte první, kdo článek okomentuje!